onsdag 15 januari 2014

TBC i Timrå

TBC i Sverige år 2014. Inte bara tbc utan även hiv kackerlacker loppor och löss. Nygamla sjukdomar och skadedjur står som spön i backen år 2014 i vårt avlånga land. Gammelmedia försöker desperat att mörka allt vad de orkar.Floskelsprutorna tillika försvarare av den massinvällning av bidragstörstiga migranter sprutar ur sina snedvridna sjuka och fula munnar "svenskarna reser allt mer" det är alltså förklaringen till allt detta elände  som nu påtvingas oss.Svenskarna reser allt mer.
Svenskarna på den tiden de var svenskar på riktigt har rest frekvent alltsedan 50-talet. Svenskar har rest och besökt vareviga världsdel skulle jag tro, visst en och annan har säkert fått med sig något kryp  hem i resväskan eller ådragit sig någon exotisk sjukdom. Men det går icke att jämföra med i dag. Ändå fortsätter de som vet men håller tyst att vidhålla att det är  svenskarnas fel att i Sverige utrotade sjukdomar och nytillkomna  kackerlackor och löss frodas.

En stilla undran infinner sig då hos mig.Om det nu är alla resande svenskars fel att alla ohyra kommer in i Sverige varför finner man den då oftas i icke svenska hem och lokaler. När vi svenskar landat på Arlanda hoppar då lössen och kackelackorna ut och tar flygtaxin till enklaverna i förorten, de områden som på pk-itiska så fint  kallas "utanförskapsområden" eller? Hur kommer annars ohyran dit?

Om jag skulle resa med min hund eller katt utomlands eller i de nordiska länderna och djuret inte hade vaccinationsintyg pass och allt vad det nu som krävs. Så skulle det inte bara bli väldigt kostsamt och böter jag kanske till och med måste lämna min ögonsten i karantän.
 Men till Sveriga kan både kreti och pleti stövla rakt in utan att visa vem de är, vart de kommer ifrån, och vilka sjukdomar de kan bära med sig. I sig så skulle de alltså kunna  vara en potentionell  fara för oss som befolkning.  Men nej obligatorisk  hälsovårdsundersökning vore en kränkning konstigt nog var det inte kränkande på 80-talet för då genomfördes dylika. 2014 kan vi rösta för att bli av med de som underhåller vansinnet och dess lakejer.

http://www.kimmoa.se/rn/visa?URL=http%3A%2F%2Fwww.exponerat.info%2Ftbc-fall-upptackt-pa-mangkulturell-forskola-i-timra%2F

Om du följer med vinden kan du bli bortblåst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar