måndag 2 september 2013

Tullen bara till för Svensson.

å här ser en av våra välbetalda generaldirektörer ut.

 Tullarna har tydligen vid upprepade tillfällen utryckt önskemål om att vara beväpnade då de ofta ställs inför beväpnade kriminella citat från generaldirektörskan själv.

Tullverkets av oss skattebetalare högavlönande generaldirektör Therese Mattson. Hon som ingenting har hört och ingenting har sett och " Om någon har dragit vapen mot mig så får man börja prata, säger generaldirektör Therese Mattsson." Hon har  varit polis i 20 år. Även tjänstgjort som dialogpolis och det säger väl allt.
 Nu Therese så kan jag som lekman tänka mig att för 20 år sedan då du var polis så var attityden i samhället en helt annan. Då var inte ens "dialogpoliserna" uppfunna och buset var av en helt annan art än av idag. Sen så skulle det vara av  intresse att veta när dessa som ofta försvarar sina tillkortakommande beslut med "att jag har minsann varit polis i 20 år" När exakt arbetade de som polis ute på fältet? Inte sittandes på baken i ett kontorsrum långt bort från verkligheten.För då hade hon inte sagt "Om någon dragit vapen.
Utan då hade hon berättat när någon dragit vapen mot henne och hur hon pratat sig ur situationen. Nej tyvärr så tillhör nog även denna generaldirektör de inkvoterades skara till hitresta yrkeskriminellas förtjusning och till våra tullares fasa och svenska folkets förtvivlan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar