fredag 28 februari 2014

SD hjärnsläppens parti har gjort de igen.

Min profilbildBye bye Toralf du är nu petad från riksdagslistan,det var tacken för ditt slit för SD. Orsaken var även den ytterst krystad vad jag förstått. Otack är världens lön säger ordspråket. Kanske skulle det kunna bli en ny partislogan för SD med vissa modifieringar förstås.

Många är med all rätta upprörda över detta beslut det kan man läsa i kommentatorsfälten i den moderna media. Även SD beskyddare får nu jobba för högtryck för att gjuta olja på vågorna då det är många som på stående fot nu vänder partiet ryggen och tänker rösta på ett riktigt nationellt parti förhoppningsvis.
-Tänk på Sverige, det finns bara ett parti att rösta på, häng inte upp er på att en person inte får vara med, ni kan inte vara så egoistiska att om er favorit inte kommer med på riksdagslistan att ni ratar ett helt parti. osv osv-  Jo visst kan vi väljare det, det går alldeles utmärkt.
 Om SD-partitopp  själva endast tänkt på vad som är bäst för Sverige så hade ingen "nolltolerans behövts, inte heller  uteslutningar i massor man hade tagit hand om sina gräsrötter och aktiva på ett helt annat sätt. Partiet hade inte behövt reformeras till oigenkännlighet som nu idag. Nej SD hög tid till att gör om och gör rätt annars blir det upp som en sol 2014 och ned som en pannkaka 2018 å andra sida så har riksdagsgruppen sitt försörjning tryggad. Men var det bäst för Sverige?

https://www.realisten.se/2014/02/28/sverigedemokraterna-byter-thoralf-alfsson-mot-paula-bieler/

Följer du med vinden kan du bli bortblåst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar