måndag 10 mars 2014

Hur många "no go" zoner tål Sverige.

I helgen var det då dags igen,på löpet så var det "nazistattack" mordförsök, misshandel,och bunkaslagsmål,vad nu det är.
Hemska elaka knivbeväpnade nazister hade attackerat en feministdemonstration och med hugg och slag samt knivskurit både stackars oskyldiga unga pojkar och fridfulla flickor på självaste kvinnodagen den heligaste av alla dagar.
Vis av det yttrandefrihetsförtryck som råder och den överrepresentation av vänstervridna miljömuppar på tidningsredaktionerna så anar jag genast att det ligger en hund begraven,förmodligen en hel kennel.
 Självklart så går 6 Sverigevänner helt oprovocerat till anfall mot minst 15-30 personer.Visst är dessa nationalister säkert av lite stadigare virke än de stackars förvirrade ungdomar som brukar skräna på demonstrationer och vara emot.Men så liten självbevarelsedrift tror jag inte dessa nordmän hava.
Petter Larsson Aftonbladet kultur skriver om händelsen,bland en massa annan dynga så fångade dessa rader min uppmärksamhet.
-Stadsdelen är Sveriges Kreuzberg,ett område så präglat vänsterkultur och invandrare att jag och många med mig har betraktat det som ett slags befriat område-
Ett befriat område skriver Petter Larsson.Befriat från vadå?Här i Sverige tycker alltså en journalist att det är bra med "no go" zoner det är ju så att man baxnar.Ett område där Sverigevänner inte skall kunna få vistats i och gör man det ändå så är det med fara för sitt liv.
 Men om vi vänder på steken och så inför vi "no go"område på Skansen.Skansen ett så kulturellt svenskt område befriat från mångkultur. Inga vänstervridna eller invandrare skall få besöka Skansen och gör dom det ändå ja då får de räkna med repressalier.Vad skulle Petter Larsson Absurdibladet skriva då?
 http://www.motgift.nu/2014/03/om-bunkaslagsmalet-i-malmo/
http://www.motgift.nu/2014/03/att-ljuga-hetsa-och-hata-ar-den-politiskt-korrekta-melodin/

Följer du med vinden kan du bli bortblåst.

1 kommentar:

  1. Bra! 25 stycken förvirrade kommunister varav flera fotbollshuliganer, på sex stycken nationella!? Och så åkte dom "fina" gossarna på stryk! Kan faktiskt inte låta bli att skratta! Malmö är förlorat till patrask, muslimer, kriminella och sjuka människor, ett sodom. Att undvika!!

    SvaraRadera