torsdag 28 augusti 2014

Hur jävla galet kan det bli.

Patetiska epitet likt regnet står som spön i backen.Och idag skall jag använda mig av liknande retorik och ett betydligt grövre språk än vanligt. I dessa sista skälvande dagar som är kvar tills vi går till valurnorna och avsätter förrädarna (om inte det organiserade valfusket sätter stopp för detta) som sitter vid köttgrytorna verkar det som allt vett och sans har flugit sin kos. Våra folkvalda ljuger våra avlönande tjänstemän ljuger vår press och media ljuger dessa "nyttiga idioter" som slaviskt surfar runt i socialaforum ljuger kastar epitet och tillskriver kritiska röster likt min olika imbecilla åsikter.Är man inte främlingnsfientlig så är man rasist eller som i mitt fall "rassehora" vad fan nu det är.När man uttömt betydelsen av dessa ord så är det veckans modeord nazist som är inne.Jag tror aldrig jag har sett och hört ordet nazist så mycket som föregående och denna vecka både i tal och skrift.

 Alternativ media kallas för oseriös och hatsajter. Gammelmedia stänger i vild panik kommentatorsfälten eller tillsätter avlönande åsiktspoliser som skall styra debatten men bara på kontorstid.Ljusskygga grupper kartlägger svenska privatpersoners åsikter och om dessa inte passar så kan du hängas ut i media och bli ett allmänt villebråd.
 Hur fan blev det så här? Och hur ini glöheta h-vete kunde det gå så fruktansvärt fel i det perfekta och mest jämställda landet i världen?
 Är det 68 vänstern och dess avkommor som fötts upp med guldsked i mun och fullständigt kavlöst som lever gott idag och som förpestar de flesta lärosätena och myndigheter samt svensk media och press och hela vårt samhälle som är orsaken? Eller finns sanningen att söka någon annanstans och i såfall vart.

 Det är ju en jävla tur att man inte är man i allafall för som mediadrevet av alla fisar och liknande verklighetsförnekare med konstiga bokstavskombinationer så är det i närmaste skottpengar på män. Helst då sk cis män och män i framförallt medelåldern som är vita.Tänk att år 2014 är hudfärg väldigt viktigt i vänsterkretsar.
 Herregud hur jävla galet kan det bli och vad skall framtida generationer tro om alla vansinnigheter 2000-talet och dess galningar orsakade.
 Följer du med vinden kan du bli bortblåst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar