onsdag 16 oktober 2013

Den trojanska hästen.


 75758450@N08/CC-BY-NC-SA

Sveriges statsminister eller som han hellre kallar sig själv "stridshingst" fortsätter med oförminskad styrka och gräver med allt girigare fingrar i våra svenska börsar efter mer och fler skattekronor att spendera. Skattekronor för vilka de i invandringsindustrin blir rikare för var dag alltmedan vi svenskar blir fattigare på vår välfärd i samma takt.
Och för vad denna gång? Ja till en av de nya religionerna som tillbeds av de styrande det finns många visserligen men denna gång är det den omhuldade integrationen som står på tur.
40 miljarder vill detta hästarsle ytterligare slänga ned i det svarta slukhålet. Till vad och för vem undrar jag.
Inte är det för Sverige och för svenskarnas väl för då hade någon intergration aldrig behövts människor som kommit tidigare till Sverige för att arbeta har integrerat och assimilerat sig själva alldeles utmärkt på egen hand och många gånger verkligen berikat vårt land. Att Sverige hjälper riktiga flyktingar har jag inget emot men det skall vara hjälp på plats eller i dess närområden.

Men den  tsunami  av bidragssökare som väller in  idag där människor från främmande länder nyttjar flykringsmugglare för hundratusentals kronor per person med endast ett syfte i sikte  att leva på vår svenska välfärd. Likaså gäller de asylsemestrande som kommer i stora skararor varje vår/sommar.
 Dessa bidragseskare vill inte integreras de vill inte arbeta för sin försörjning de vill inte ens lära sig det svenska språket  de flyr inte ifrån krig och elände utan de reser till livstidsförsörjning. De väller in över våra gränser och kallas fortfarande infantilt för flyktingar och slukar våra skattekronor berikar inte oss skattebetalare det minsta snarare så dräneras våra skattekistor till sista slant.Och nu vill alltså denna åsna ytterligare kasta 40 miljarder i sjön av våra skattepengar det är inte bara oförskämt det är ett svek.   Förhoppningsvis så behöver den trojanska hästen och hans anhang inte planera och budgetera längre än till 2014.
-Att inte ha alla hästar i stallet-  verkar synonymt med denna "hingst"

 http://www.kimmoa.se/rn/visa?URL=http%3A%2F%2Fwww.friatider.se%2Fhan-lagger-40-miljarder-pa-integration
Bilden lånad från Fria Tider 
Riktiga nyheter läser man här.  http://www.kimmoa.se/rn/

Följer du med vinden kan du bli bortblåst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar