onsdag 2 oktober 2013

Register hit och register dit.

Som svensk medborgare från det vi  föds till vi dör så är vi registrerade. Vad vi än gör eller hur och med vem vi bor eller om vi  beställer och köper en vara  eller röstar så är vi registrerade allt till våra överförmyndares förtjusning.Vart vi än går eller tar del av det svenska samhället så är eller  blir vi registrerade. Vi som bloggar är med all säkerhet också registerade och vad vi bloggar om  och även ni som läser det vi skriver.
 Det är en galenskap om något och borde avskaffas i möjligaste mån. Inte ser eller hör jag att media slår på stora trumman angående  detta. Ej heller hör jag svenskar som känner sig kränkta över detta eller försöker erhålla något slags "skadestånd" otroligt nog.
Inga krigsrubriken heller gällande Expo en så kallad stiftelse eller liknande som delfinansieras av skattebetalarna  och kommunistmiljonärer som åsiktsregistrerar trots förbud  svenska medborgare  inte ylar pressen i falsett över det och inte ser vi det på nyhetssändningarna.
Att kriminella registreras och övervakas vet vi också och varför det är  väl en av polisen uppgifter kan jag tro oavsett folkslag etnicitet etc.
 Det enklaste vore väl att kriminella svenskar sitter på avsedd plats och därmed förhindras begå brott,  och att utlänska medborgare som begår brott här i Sverige utvisas direkt då brottet är konstaterat och förbjuds återvända.
 Det skulle bli lite lugnare då på våra gator fast det kanske inte är "spännande nog" för eliten som aldrig rör sig i verkligheten som de skapat utan skydd.
Fast det är klart då måste de styrande och ordningsmakten kavla upp ärmarna och för ovanlighetens skull "göra nåt"  och då är det  kanske enklare och smidigare att inrätta ett nytt register eller hitta på nya praxis för de gamla  vad vet jag.

Följer du med vinden kan du bli bortblåst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar