tisdag 12 juni 2012

Konfiskering ala Swedistan

http://www.nationell.nu/2012/06/11/invandrare-ska-fa-ta-over-pensionerade-svenskars-foretag-med-skattepengar/

Only in Sweden vart annars.....
Ponera att du kommer från en företagarfamilj du har jobbat hårt sedan unga år på lediga dagar kvällar helger samt lov sida vid sida med dina föräldrar som har jobbat ännu hårdare för att just du deras barn skall få det bättre.
 Hela tiden med företagets bästa för ögonen och självklart för att du som arvinge skall ta över när dina föräldrars ork tryter det har liksom varit kontentan av det hela.

Har man då som företagare inte "skatteplanerat" i tid alternativt anlitat och betalat dyra konsulter för råd om och hur man skulle kunna överlåta företaget till sina barn i god tid innan pensioneringen  så är det stor risk att arvingarna med dagens skatter avgifter och vansinnespåhitt  helt enkelt inte har råd att ta över och driva vidare det företag som tänkt var.
 Är det dom företagen som skall "överlåtas" till helt outbildade invandrare som i princip skall få dessa företag till skänks återigen finansierat av både företagaren själv och alla andra skattebetalare  några krav eller någon utbildning behövs självklart inte  hur fan tänkte ni nu?
Ni verklighetsfrånvända kretiner ni som sitter i alla sköns ro på era kontorsrum med era tjänstemannalöner bekvämt indroppande var månad, ni kan aldrig någonsin ha drivit företag.
 Man skulle kunna tro att Länsstyrelsen Almi Arbetsförmedlingen i Gävleborg län borde väl ändå har mer vett någonstans trodde jag naivt, men det är samma trojka som regerar även där tydligen.
 Som svensk så är det minsann inte lätt att få hjälp av ovanstående om du har en affärside, det vet den största svikaren av alla, Företagarna trodde att jag hade sett och hört det mesta men tydligen inte.
Tjänstemannaansvaret måste snarast möjligt återinföras nu kan våra anställda som totalt har glömt vem och vilka som betalar dess löner och för vem de skall arbeta samt tjäna, sitta och hitta på än det ena än det andra tokigheter utan att ha något som helst ansvar.

All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare.

Bullshit!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar