torsdag 14 juni 2012

Valda av folket

Det händer någonting mycket märkligt i mitt land Sverige, någonting så mycket mer skrämmande än om Steven King regisserat men här i mitt land är det andra regissörer som håller i taktpinnen nämligen våra folkvalda.
Folkvalda alltså valda av folket men gör dom som folket vill.

Det sägs av våra folkvalda och övrig självutnämnd elit att vi lever i en demokrati, men skrapar man lite på den politiska polityren så liknar det mest demokratur det tycker våra folkvalda om.
Det sägs även av våra folkvalda att vi har åsiktfrihet, men om du uttrycker en icke politiskt korrekt åsikt såsom att vi har en alldeles för stor och kostsam massinvandring.
 Eller annan opassande åsikt om hudfärg eller ras kontra intelligens om det nu inte gäller djur förstås, eller anser att en våldsideologi förklädd till religion och enligt den religion tagit sig rätten att kunna stena en våldtagen kvinna till döds för otrohet är vansinne.
Eller påstår att det finns statistik som visar att utlandsfödda är överrepresenterade vid vissa brott samt leder bidragsuppbärandet, eller att så gott som samtliga gruppvåldtäkter begås av invandrare det anser våra folkvalda vara deras kulturella rätt.
 Eller du nekar tillträde till människor som i århundraden försörjts sig på andras människors ägodelar, då kan du bli både frihetsberövad och bötfälld eller tvingad utbetala skadestånd är det åsiktsfrihet det tycker våra folkvalda.

.Vi har även religionsfrihet säger våra folkvalda, men vi kan i gengäld inte kräva samma frihet från olika religioners vansinne.
  Religiös segregation i våra badhus, hedersmord misshandel barnäktenskap och så tycker våra folkvalda att det skall vara.
De folkvalda anser att vi även skall vara världsmästare i att låta människor som inte vet vad dom heter eller vart dom kommer i från oavsett om dom är kriminella eller med främmande svårbehandlade och kostsamma sjukdomar, invandra glatt rakt in i vårt land in i våra öppna famnar och en med skattepengar livstids försörjning det tycker våra folkvalda är bra.
Dom folkvalda tycker även att det är helt rätt att personer med politiska uppdrag startar egna lukrativa flyktingsindustrier såsom hem för dessa "ensamkommande barn" som är otroligt dyra i drift per dygn och år dessa bolag med siktet inställt på våra vidöppna börsar och att roffa åt sig allt dem kan det tycker våra folkvalda är bra och sunt företagande.

Våra folkvalda tillåter ekonomiska turister återkommande resa hit år från år för att dränera våra kassakistor och ömmar och öser pengar och resurser på så kallat asylsökande helt utan skäl.
  Röda mattan rullas ut för ensamkommande barn som varken är ensamma eller barn, och som reser över halva jordklotet för stora summor för att kunna säkra sig själva och sin familjs kravlösa uppehälle.
Ett uppehälle som skulle få en fattigpensionär att gråta av lycka om han eller hon skulle få uppleva detsamma så tycker våra folkvalda det skall vara.

Och snart förmodar jag att det kommer välla in  förväntansfulla sjukvårdsasylanter över våra gränser då vi idag enligt våra styrande skall bekosta och vårda människor som bryter mot våra lagar, och som uppehåller sig illegalt i vårt land.
 Lika självklart skall vi även tillhandahålla i det närmaste gratis tandvård, och lika självklart så skall vi tillåta kosmetiskt tandvård till en kostnad på ca 70 000 till en afrikansk kvinna så att hon lättare kommer ut på en för henne i princip obefintlig arbetsmarknad det tycker våra folkvalda är bra.

Vi svenskar är nästan bäst i världen i förhållande till vår folkmängd på att skänka miljarder till behövande, inte svenskar så klart men till andra folkslag runt om i världen även om pengarna oftas inte hamnar där dem bäst behövs men det är okej för våra folkvalda.
Strunt samma vår SIDA personal har i allafall bland det generösaste löner och förmåner nästan i EU delegat klass, och framförallt det allra viktigaste för våra folkvalda att uppätthålla vår image.
 Våra folkvalda visar minsann alla andra länders styrande som inte är riktigt lika bra som oss hur snälla goda och generösa vi svenskar är, så vill våra folkvalda ha det.
Vill du?


All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare.

Bullshit!!



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar