måndag 14 maj 2012

Kvinnofrid vad är det och finns den på 2000-talet






Kvinnofrid är en historiskt gammal tradition som instiftades av Birger Jarl redan på 1200-talet brott mot denna kunde rendera dödsstraff. Även hemfrid kyrkofrid och tingsfrid hörde till dessa sk fridslagar.
Alltså redan på 1200-talet om någon bröt mot kvinnofridslagen så kunde man bli ett huvud kortare eller få böter på 40 mark som förmodligen var en hiskelig massa pengar på den tiden.

Vad händer idag med dem idioter som våldtar och misshandlar kvinnor på olika bestialiska vis ja om man jämför med på 1200-talet så inte fan händer det mycket några månader med fri kost och logi där monstren kan ägna tid till att träna upp kroppen och få sina tänder lagade så dom är ”fit for fight” till när dom kommer ut igen.

Vi har en kvinnlig minister som för våra surt förvärvade skattepengar åkte över ån för att hämta vatten vad jag menar med det är att inte fasen behöver vi bekosta en massa resor över hela jordklotet för att pappskallar i regering och riksdagis och en kader av skattefinansierade tjänstemän skall kunna konstatera att övergrepp på kvinnor pågår med oförminskad styrka över hela världen men kan inte eller troligare vill inte se vad som händer och sker här hemma i vår lilla ankdamm.

VI HÄR I SVERIGE HAR EN PÅGÅENDE EPIDEMI AV MASSVÅLDTÄKTER VAD TÄNKER NI VÅRA FOLKVALDA GÖRA ÅT DET?

På 1200-talet visste dom vad dom skulle göra med dessa monster jag vet också vad som skulle behöva göras vet NI som är ansvariga det?????

All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare.

Bullshit!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar