torsdag 17 maj 2012

Uppdrag Granskning


Människor är upprörda efter dom sett uppdrag granskning BRA!!

Det behövs betydligt fler upprörda människor i vårt avlånga land då kanske det skulle bli lite ändring på det allmänna vansinne som råder och alla nyttiga idioter som bara sitter vid köttgrytorna i riksdagis skulle få en fot i arslet och rakt ut i verkligheten dom själva skapat.

Med början med ullentussen han behöver då rakt ingen lönegarant från riksdagen då han kan börja som ståuppkomiker vilken sekund som helst för att det är oerhört skrattretande att höra honom försvara företrädare för ”fredens religion” nu så var det bara ”lekmanna imamer” enligt denna muslimska expert som delade tv studio med ullentussen som uttalade sig.

Lekmanna imamer puh vilken tur då, undrar vad en riktig imam hade sagt of cam.....

Till och med mona sahlin rasar nu i säkerhet som fd.politiker visserligen men ändå hon visar minsann att hon kan ta ansvar nu... hon syns och hörs men inte var det så länge sedan som jag såg henne på bild med en hillka på huvudet och det kan inte ha varit påsk för jag såg ingen kvast.

Jag förstår fortfarande inte varför folk och politiker är upprörda, medeltida ideologier och dem som lever efter dessa tolkningar är upprörande i ett modernt samhälle.

Visste ni inte om detta? att som politiker eller i detta fallet som med sahlinskan ullentussen mfl är ni verkligen så okunniga i denna fråga så skall ni ta mig fan inte heller styra ett land och betänk alla era värsta mardrömmar har besannats av UG ”islamofoberna” hade rätt hela tiden MUHAHAHA sicket trauma.

Och vad skall alla dessa onda högerkrafter som sveper som en dimma över hela Europa (undrar just varför)göra av detta tro?

Herregud tänk nu vad dessa hemska mörkermänniskor till rasistnaziter kan göra tänk vad dom kommer utnyttja detta i sin onda propaganda och i sina populistiska utspel..... talesättet ”vad var det vi sa” känns barnsligt visst men helt okej idag att skriva även om man egentligen borde gråta när man ser och hör alla dessa naiva försvarare av en våldsideologi.



Hurra för den negativa religionsfriheten googla det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar